Въпроси и отговори

Ти и твоят отбор ще бъдете заключени в една стая за 60 минути. Целта е да намерите изхода от стаята, като преминете през поредица логически загадки.
Въпреки криминалния сюжет на ескейп стаята, играта е подходяща за хора от всякаква възраст. Отборният дух е един от ключовете към успеха, така че представителите на различни поколения със сигурност ще дадат преимущество на екипа.
Не, нашата стая иска да бъде победена от сплотен отбор комбинативни и креативни приятели, съученици, колеги, партньори или роднини. Могат да играят от 2 до 5 души.
Не, единственото, което ти трябва е да се концентрираш и забавляваш. В ескейп стаята не са нужни физическа сила или специални познания, а отборен дух, наблюдателност и логическа мисъл. Позволяваме и щипка късмет.
Да, по всяко време. В случай, че изпиташ какъвто и да е дискомфорт съобщи, че имаш нужда да излезеш. Нашият екип е винаги нащрек и ще те изведе незабавно.

Останалата част от отбора може да продължи играта.

Играта приключва, когато отборът излезе от стаята или изтекат 60-те минути, с които разполагате.
Запази удобен за теб и отбора ти час чрез формата за резервации.
Цялата сумата се заплаща на място.
Може да промениш или отмениш своята резервация, но депозитът няма да бъде върнат.
Разбира се! Ще бъдем повече от щастливи, да подарим едно незабравимо преживяване на любимите ти хора. Разбери повече в секция Ваучери.