Стаята със загадки на Escape Zone – “Тайната на професора” – новото място за забавление в Пловдив

На всеки понякога му се искало да избяга– от вкъщи, от някой скучен час в училище, от някое отегчително събиране. Иска ли ви се да се пренесете на друго място, да презаредите с адреналин и чак след това отново да се гмурнете в нормалния ритъм на живот в Пловдив?

Има такова място – нарича се стая със загадки и ако още не сте пробвали, значи сте изпуснали нещо много яко – нещо, което ще ви отнесе главите… Едва ли има по-запомнящо се преживяване от това човек да разчита на себе си и собствената си мисъл, за да преодолее препятствията – особено, ако го прави с готини приятели, които да му помагат. За точно 60 минути ще бъдете заключени в стая, от която трябва да намерите как да избягате.

Пълно е със загадки и супер интересни пъзели, които ще ви вкарат напълно „във филма”. А след играта емоцията остава – чували сме коментари като „никога нямаше да се сетя да използвам този часовник за това“, „добре, че бях аз, ти сам никога нямаше да се сетиш за пъзела“ и „страшен екип“. Така че, следващия път, когато ви се прави нещо интересно с приятели, знаете къде да отидете.