СТАЯ СЪС ЗАГАДКИ – НОВИЯТ ХИТ СРЕД СТУДЕНТИТЕ В ПЛОВДИВ

Приключение в реално време – така най-кратко могат да се опишe новото хитово забавление сред студентите в Пловдив. Стая със загадки, „пъзел“ стая, „ескейп“ стая – това преживяване е наричано по няколко различни начина, но добива бърза популярност, особено сред по-любопитните и наблюдателни.

pic1

 

Всяка стая със загадки пази своята тайна, а участниците имат точно 60 минути, за да я разкрият. В помощ на тяхната мисия се явяват всички „улики“, дребни подсказки, а понякога и скрити жокери, достъпни за най-наблюдателните. Загадките са интригуващи и заплетени като част от детективски роман, но развръзката не се дава наготово. Всеки желаещ опитва детективските си уменията, но не е нужно цялата тежест да пада само върху един. За да са по-интересни тези 60 минути, които минават като миг, в стаите със загадки играят отбори от 2-ма до 5 човека, които си помагат през цялото време. Най-хубавата част от това забавление е, че дори да посетите хиляди стаи в живота си, няма да ви омръзне нито ще ви доскучее.

В най-модерните варианти на пъзел стая се предлагат различни пакети за посетителите. Не е задължително да сте група приятели, за да играете в избраната от вас стая.

Escape Zone Plovdiv например дава възможност на приятели да проявят откривателски дух, предприемчивост и най-важното – работа в екип. Този вариант става все по-популярен сред студентите, решили да организират по интересен начин на забавление.

 

Приключенският дух и талантът на детектива са заложени във всички и само чакат добра възможност да се изявят. Дайте им я.