идеи за тийм билдинг в пловдив

Събери приятели !

стая със загадки в Пловдив

Pеши загадките !

Ще успееш ли да излезеш за 60 минути ?

Чудиш се колко вълнуващи могат да бъдат 60 минути? Искаш да изпробваш своето логическо мислене, съобразителност, аналитични умения, а защо не и късмет? Попаднал си на точното място – между най-загадъчните четири стени в Пловдив.

60 минути, които никога няма да забравиш

Escape Zone е перфектното предизвикателство за теб. Събери приятели и опитайте заедно да победите някоя от ескейп стаите – “Тайната на професора” или “Алхимикът”. По-истинско и напрегнато от всяка компютърна игра, това е отборно преживяване, от което ще научиш много за себе си. Само за 60 минути в стаята ще опознаеш по-добре половинката си и ще прекараш незабравими моменти със семейството или колегите от офиса.

Истинско предизвикателство

Потопи се в загадките, които ескейп стаята крие. Ще усетиш как минутите се изпаряват и изострят сетивата ти на макс. Физическата сила и издръжливостта отстъпват място на интелекта. Времето е най-големият ти враг, а наблюдателността и логиката най-силните съюзници.

Най-сладката победа

Да разгадаеш всички тайни в “Тайната на професора” или “Алхимикът” не е лесно като разходка в парка, но подарената победа не е сладка. Дай всичко от себе си, но нито за момент не забравяй най-важното – да се забавляваш и да се отдадеш на момента.

Успяхме да те убедим, нали? Резервирай ескейп стаята сега.

Най-често задаваните въпроси и техните отговори ще намериш тук.